Български езикАнглийски езикНемски езикРуски език
Начало
За нас
Продукти
Услуги
Контакти
 Фирма „Ай Ти Ди Системс” ООД е създадена в гр. Пловдив.
Произвежда стълбове за улично, парково и градинско осветление, предлага цялостни решения за системи за управление на осветлението, произвежда, внася и търгува с осветителни тела и техника, LED осветление.

Фирмата разполага със собствена производствена база, опитни професионалисти, материална база - заваръчна техника, машини за плазмено и лазерно рязане, абкант, бояджийски цех.


Дейността ни е насочена към индивидуални решения за всеки конкретен обект.


Всички продукти, които предлагаме на клиентите си отговарят на европейските стандарти за качество и притежават съответните сертификати.


В процеса на работа се стремим да поддържаме постоянна двустранна комуникация с нашите клиенти и партньори, което ни помага да осигурим максималното удовлетворяване желанията на клиента, да предложим най-доброто решение на оптимална цена, както и да осигурим технически консултации.

 
стълб, стълбове за осветление, полигонални стълбове, телескопичен стълб, стомано-тръбен стълб, градински стълб, чугунен стълб, уличен стълб за осветление, стоманен стълб за осветление, многотръбни стълбове, горещо поцинковани стълбове, стълбове за парково осветление, улично led осветление
     
ITD Systems Co., Ltd
Web site: www.itdsys.com
Tel: +359 / 32 / 58 50 41
Copy Right © 2010
E-mail: office@itdsys.com
   
Tel: +359 / 885/ 20 94 20